HATAY / BELEN - Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ustalık Belgesi hak eden ilk öğrencilerimizi mezun etmenin haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz.

Ülkemizin nitelikli iş gücü ihtiyacı çerçevesinde öğrencilerin; ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerinin ortaya çıkarılması, başarılı ve mutlu olabilecekleri bir mesleği seçmeleri için meslekler hakkında bilgilendirilmeleri, eğitim sistemi ile çalışma hayatı arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi ülkemiz insan kaynağının geliştirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda Mesleki eğitim merkezleri, ülkemizin meslek sahibi insan ihtiyacını karşılayabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde 2021 yılı Temmuz ayında hayata geçen Mesleki Eğitim Merkezi bugün itibariyle Ustalık Belgesi hak eden ilk öğrencilerimizi mezun etmenin haklı gurur ve sevincini yaşamaktadır. Ustalık Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize iş hayatlarında başarılar dileriz. Emeği geçen başta idareci ve öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

27-01-2023

Yayın: 27.01.2023 - Güncelleme: 27.01.2023 19:02 - Görüntülenme: 333